
Σε αναζήτηση αδίστακτων κακοποιών βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές σε όλη την Κορινθία. Οι κακοποιοί εισέβαλαν το βράδυ στης Παρασκευής στο σπίτι ηλικιωμένης με κινητικά προβλήματα και την χτύπησαν με σκοπό να μάθουν που ήταν οι οικονομίες της!
Η άτυχη γυναίκα είναι άρρωστη και βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι της στην κοινότητα Μπολάτι του Δήμου Βέλου- Βόχας, με μοναδική βοήθεια από μία 40χρονη Αλβανίδα η οποία την φροντίζει. Όμως, οι κουκουλοφόροι που όρμησαν ξαφνικά μέσα και ακινητοποίησαν τις δυο γυναίκες με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, δεν σεβάστηκαν την κατάσταση της ηλικιωμένης.
Με τη χρήση βίας και με συνεχείς απειλές για τη ζωή της, την υποχρέωσαν να τους δείξει που είχε χρήματα τα οποία άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς τα θύματα να δουν αν είχαν αφήσει έξω από το σπίτι κάποιο μεταφορικό μέσο. Οι δυο γυναίκες ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου, οι άνδρες του οποίου διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους ληστές.