Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι έχουν πει στον 6χρονο γιο του για το ατύχημα;



Την «μάχη» του στην Εντατική εξακολουθεί να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, με τα σημάδια να είναι θετικά, καθώς, μετά από 12 ημέρες νοσηλείας, οι γιατροί τον αποσύνδεσαν από την μηχανική υποστήριξη.

Η Έλσα Τόλη, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον παρουσιαστή, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για τη συνάντηση που είχε με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη.

«Είναι πιο καλά από ότι φανταζόμουν γιατί έτσι πρέπει να είναι σε αυτές τις στιγμές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να μπορούμε να δίνουμε δύναμη στον άνθρωπό μας ο οποίος το έχει πραγματικά ανάγκη. Στέκεται δυνατή και έχει πολλούς ανθρώπους που στέκονται δίπλα της. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για τον Κωνσταντίνο γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και είναι. Η κοπέλα παλεύει και η οικογένειά του», ανέφερε.

Σε ερώτηση αν μίλησαν για τον μικρό Αλέξανδρο και τι γνωρίζει για την κατάσταση του μπαμπά του, ανέφερε πως «δεν το είπα στην ίδια, με τον πατέρα της λίγο που μίλησα λίγο. Νομίζω ότι προσπαθούν ο μικρός να μην μάθει κάτι. Είναι μόλις 6 χρονών, δεν χρειάζεται νομίζω».