Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κωνσταντίνος Αγγελίδης



Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - Απόφαση βόμβα έλαβε το δικαστήριο

Απόφαση που θα γράψει ιστορία για τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα, ήταν αυτή που έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για την υπόθεση που αφορά στον γνωστό παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, καθώς καταρρίφθηκε ο κανόνας που θέλει τον οδηγό που πέφτει πίσω από ένα όχημα να ευθύνεται κατ’ αποκλειστικότητα για το αποτέλεσμα της σύγκρουσης.



Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή, χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει μόνος ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του, δεν έχει φύγει από το πλάι του ούτε στιγμή και βιώνει μαζί του κάθε δυσκολία.



Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Έχω γίνει φυτό, δεν μπορώ να φάω»

Σχεδόν ενάμιση χρόνο από το τροχαίο που τον τραυμάτισε σοβαρά και τον έχει αφήσει με σοβαρά κινητικά προβλήματα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να «μάχεται» καθώς ακόμα δεν έχει αναρρώσει παρουσιάζοντας σημαντικά νοητικά και κινητικά προβλήματα!



Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Έκανε το πρώτο του βήμα, μετά από 6 μήνες! Όλα όσα είπε η σύζυγός του

Έξι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδηςπαλεύει ακόμη να κάνει τα πρώτα του βήματα.



Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αχτίδες ελπίδας για την υγεία του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τρεισήμισι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο, αποδεικνύει ότι παραμένει σκληρός αγωνιστής. Μέρα με την ημέρα αναπτερώνονται οι ελπίδες της οικογένειάς του, καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής δείχνει αισθητά σημάδια βελτίωσης.



Γολγοθάς για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα

Τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Ενενήντα μία ημέρες νοσηλείας στο Ασκληπιείο Βούλας συμπληρώνει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η φίλη του Ελσα Τόλη αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε να ακούσουμε, ότι η κατάσταση του παρουσιαστή παραμένει δύσκολη.