Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γολγοθάς για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα



Τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Ενενήντα μία ημέρες νοσηλείας στο Ασκληπιείο Βούλας συμπληρώνει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η φίλη του Ελσα Τόλη αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε να ακούσουμε, ότι η κατάσταση του παρουσιαστή παραμένει δύσκολη.

Υστερα από εβδομάδες ανύπαρκτης ενημέρωσης όσον αφορά την πρόοδο αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του «Mr Mega Star», η καλή του φίλη μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει: «Ξέρω ότι τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Εχει κινητικά προβλήματα και κάνει λογοθεραπείες.

Οι γιατροί τα έχουν δώσει όλα. Επιβάλλεται να γίνει καλά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε το πρώην μοντέλο, χωρίς να κρύψει την ανησυχία του. «Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι από 18 χρόνων. Εχω σκάσει με αυτή την ιστορία. Λυπάμαι πάρα πολύ» είπε συγκλονισμένη και συνέχισε: «Δεν ενοχλώ. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το να ρωτάς συνέχεια το θεωρώ αδιακρισία».

Οι προσευχές

Ωστόσο, το μεγάλο «θαύμα» για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, αυτό δηλαδή που όλοι παρακαλούσαν στις προσευχές τους, συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο, ύστερα από 57 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου των νοτίων προαστίων. Από εκείνη την ημέρα ο χρόνος επέστρεψε και πάλι στο παρόν!

Αναρρώνοντας σχετικά γρήγορα από τις πολλαπλές και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, τα κατάγματα στα άκρα, όπως και τη βαριά ενδονοσοκομειακή λοίμωξη στα μέσα του Ιανουαρίου, ο πολυτραυματίας αναγνώρισε τα πρόσωπα των οικείων του και είχε συνείδηση, θυμόταν το τροχαίο με το λεωφορείο και γνώριζε ότι ήταν στο νοσοκομείο. Πολύτιμη στήριξη της οικογένειας, από την αρχή της περιπέτειας του παρουσιαστή, αποτελεί ο πατέρας Δημήτριος που λειτουργεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, και επισκέπτεται συχνά τον ασθενή ευλογώντας τον με τον θαυματουργό Τίμιο

Σταυρό του, όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα με ανάρτησή της η σύζυγος του Κωνσταντίνου Εβελίνα Βαρσάμη.