Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κόλαση η Συγγρού λόγω έργων - Τι λέει για αυτό η περιφέρεια Αττικής



Καθημερινό πλέον το κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω των έργων οι δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές. Απάντηση για τη 15νθήμερη ταλαιπωρία δίνει η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, οι εργασίες ανακατασκευής στη λεωφόρο Συγγρού είναι απαραίτητες για την οδική ασφάλεια.

Οι σοβαρές καθιζήσεις που σημειώθηκαν στο κομμάτι από το ύψος Καλλιρρόης έως το ύψος Φραντζή, επέβαλαν την άμεση εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης με παράλληλες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, οι οποίες συναποφασίστηκαν από την Περιφέρειας Αττικής και την Τροχαία.

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας σημειώνεται ότι τα έργα εκτελούνται επί 18ώρου βάσεως.

Οι φθορές και οι καθιζήσεις του οδοστρώματος, παρά τις συντηρήσεις, καθιστούσαν το πρόβλημα επιτακτικό, επιβάλλοντας σε βάθος ανακατασκευή της οδού.

Η Περιφέρεια σε συντονισμό με την Τροχαία και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι εργασίες, λόγος για τον οποίο τα συνεργεία της εργάζονται σε διπλές βάρδιες, καταλήγει η ανακοίνωση.