Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 -

Κίνδυνος φυλάκισης για πασίγνωστο ηθοποιό: Καταδικάστηκε σε 15 μήνες, για χρέη ύψους 250.000 στο ΔημόσιοΠεριπέτεια με τον νόμο έχει πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός, αφού λόγω χρεών στο Δημόσιο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης. Μάλιστα η εξαγορά της είναι πολύ μεγάλη, κάτι που σημαίνει ότι για να αποφύγει τη φυλακή πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.    

Ο λόγο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών για χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ηθοποιός είχε χρέος ύψους 250.000 ευρώ στο Δημόσιο, αλλά έχασε τη ρύθμιση στην οποία είχε ενταχθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται ύποπτος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης. 

Ωστόσο, η μετατροπή της προς 25 ευρώ ημερησίως δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να πληρώσει 25.000 ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις, για να μη βρεθεί στην φυλακή.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, τα προβλήματα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του Γιώργου Κιμούλη ξεκίνησαν από το 2001, όταν ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριό του και μάρτυρας υπεράσπισής του ήταν ο λογιστής του. 

Η υπόθεση αφορά σε εταιρεία που συστάθηκε το 2001, σε μισθωμένο ακίνητο το οποίο λειτουργούσε ως θέατρο του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και ως σχολή.
Σε αυτή την εταιρεία ήταν μέτοχος και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία ασκούσε τη διαχείριση.

Πηγή κειμένου: 

Espresso