Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ποινη



Στη φυλακή ο ένας κατηγορούμενος για την επίθεση στο γιατρό Δημήτρη Μακρέα

Ένοχοι κρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου, οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του γιατρού Δημήτρη Μακρέα, που έλαβε χώρα το 2015.



Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου

Ο Κώστας Πάσσαρης δήλωσε από τις φυλακές της Ρουμανίας στις οποίες κρατείται ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.



Αλεξανδρούπολη: 30 μήνες με αναστολή στον ιδιοκτήτη καφετέριας που επιτέθηκε σε ελεγκτή της ΑΑΔΕ

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη, που επιτέθηκε σε ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



Κρήτη: Ισόβια στον γιο για το θάνατο του πατέρα του

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 49χρονο άνδρα που τον περασμένο Αύγουστο κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του, στα Καμίνια.
Ο γιος, φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον ηλικιωμένο πατέρα του με συνέπεια να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.



Καθαρίστρια που κατηγορείται για πλαστογραφία: "Δεν μετανιώνω το έκανα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου"

Η 50χρονη, που ζει σε χωριό της Πρέβεζας και είναι μητέρα δεκατριών παιδιών και εξήγησε ότι άλλαξε τη χρονολογία αποφοίτησής της (κατά ένα χρόνια) γιατί αυτήν τη χρονιά, το 1980 δηλαδή, έθετε ως όριο αποφοίτησης η προκήρυξη με την οποία το νοσοκομείο Ιωαννίνων ζητούσε κατώτερο ή κατώτατο προσωπικό.



Φόνος στου Φιλοπάππου

Την ανώτατη ποινή που προβλέπεται για ανήλικο δράστη επέβαλαν σήμερα στον 17χρονο, ο οποίος κατηγορούνταν για συμμετοχή στη ληστεία και το φόνο του Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου, τα μέλη του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων της Αθήνας.