Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΚΙΝΑΛ: «Fake news κατόπιν εντολής Μαξίμου οι πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις»



«Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζουν με την αγωνία των συνταξιούχων», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, σχετικά με το ζήτημα που προκάλεσε το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την ακύρωση στη μείωση των συντάξεων. 

Σύμφωνα με το ΚΙΝΑλ, «οι - προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου - δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις» αποδεικνύονται Fake News και επισημαίνει ότι χρέος του ΑΠΕ «είναι η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση, και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ». 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: 

 

«Fake news αποδεικνύονται οι – προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου - δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις, μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζουν με την αγωνία των συνταξιούχων. 

 

Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την πίεση και την προσπάθεια τόσο για να μην περικοπούν οι συντάξεις την 1/01/2019, όσο και για να αλλάξει ο Νόμος Κατρούγκαλου, να μην καταντήσουν και οι νέες και οι παλιές συντάξεις φιλοδωρήματα. Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη.

Χρέος του ΑΠΕ είναι η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση, και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ»