Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

fake news



Τριαντόπουλος: Λάσπη, fake news και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας χωρίς ίχνος μέτρου

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαμόρφωση του χώρου στο δυστύχημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντάς τους «εντελώς αβάσιμους».



Τα "χρυσά" εφάπαξ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν fake news

Πυρά στο Υπουργείο Εργασίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση το έργο της παραγωγής fake news για το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης με προφανείς σκοπούς».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:



Λόγω fake news η συγκέντρωση προσφύγων στα Διαβατά

Νέο σκηνικό έντασης ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημερι μπροστά από τη δομή των Διαβατών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, πρόσφυγες, που μάζεψαν τα πράγματα τους, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φύγουν από το σημείο με κατεύθυνση την Ειδομένη. Στην «έφοδο» των προσφύγων, τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και κρότου λάμψης για να τους απωθήσουν.



Ντ.Τραμπ κατά ΝΥΤ: «Fake news το δημοσίευμα για το υπουργείο Αμυνας»

Ως «fake news» χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευμα των New York Times το οποίο υποστήριζε ότι ο Δημοκρατικός πρώην γερουσιαστής Τζιμ Γουέμπ είναι ανάμεσα στις επιλογές του Λευκού Οίκου για τη θέση του υπουργού Αμυνας. 



ΠΑΣΟΚ για Fake News με €19 εκατ.: Συνεχίζεται η αήθης επίθεση από γνωστούς εκφραστές του Καραμανλισμού

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο διέψευσε η ΕΛΑΣ, και ανέφερε ότι σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκαν 19 εκατ. ευρώ, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ. 

«Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου.



Ο Ομπάμα εκφράζει ανησυχία για τις δυτικές δημοκρατίες

Ανήσυχος για τις δυτικές δημοκρατίες που υποφέρουν από τα «fake news» και την άνοδο των εθνικισμών, ο Μπαράκ Ομπάμα σκιαγράφησε έναν σκοτεινό πίνακα της αμερικανικής πολιτικής ζωής στη διάρκεια επίσκεψής του σήμερα στη Δανία.