Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΚΙΝΑΛ



ΚΙΝΑΛ για την Εύβοια: «Δεν συγχωρείται καμία ολιγωρία και αδράνεια της κρατικής μηχανής»

Τη θλίψη του για τις απώλειες ζωές που χάθηκαν στην Εύβοια, μετά το πέρασμα της καταιγίδας «Θάλεια», εξέφρασε το Κίνημα Αλλαγής.



Ραγκούσης για εκλογικό νόμο: Ώρα αποφάσεων για ΚΙΝΑΛ

«Η επαναφορά του μπόνους με την απόλυτη δήλωση Μητσοτάκη για διπλές εκλογές, αποτελούν μία πλήρη απαξίωση των μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ουσιαστικά τους λέει εκ των προτέρων ότι δεν θέλω μαζί σας καμία κυβερνητική συνεργασία», ανέφερε, κατά τη συζήτηση του εκλογικού νόμου στη Βουλή, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.



Παραπέμπονται για διαγραφή 5 «αντάρτες» του ΚΙΝΑΛ

Ο επικεφαλής της παράταξης Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Α.Σ.Κ.Ο), την οποία υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κώστας Παπαδημητρίου, με επιστολή του προς την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ , Φώφη Γεννηματά και τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, καταγγέλλει πως 5 στελέχη του κόμματος, αρνήθηκαν να υποστηρίξουν



Τα ονόματα που ακούγονται για τους Τομείς του Κινήματος Αλλαγής

Μετά το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινωθούν τα ονοματα που θα αναλάβουν τα ηνία των κρίσιμων τομέων του Κινήματος Αλλαγής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή νέων προσώπων στους Τομείς θα είναι μεγάλη, ενώ αναμένεται να αξιοποιηθούν στελέχη από όλες τις συνιστώστες και τάσεις του κόμματος.



Ο Γερουλάνος αμφισβητεί ευθέως τη Γεννηματά: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι ο πρώτος που αμφισβητεί ανοιχτά και… επίσημα τη Φώφη Γεννηματά. Δυο μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές και ενώ το ΚΙΝΑΛ στροβιλίζεται στην εσωκομματική δίνη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θέτει ευθέως θέμα ηγεσίας.



Ένταση στη Βουλή για την τροπολογία για τον διοικητή της ΕΥΠ

Μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το νέο διοικητή της ΕΥΠ και το θέμα του πανεπιστημιακού του πτυχίου, η κυβέρνηση φέρνει αλλαγή στα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τον διορισμό του.