Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Καβάλα: Ζεϊμπέκικα μέσα στη θάλασσα στη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα!



Η δημοφιλία του λαϊκού τραγουδιστή γέμισε το μαγαζί που βρίσκεται πάνω στην παραλία της Ραψάνης με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων που επιτρέπουν μόνον καθήμενους αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Γιάννας Φαφαλιού ξεκίνησε πριν τις 21:00 και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα οπότε και όλοι οι «καλεσμένοι» είχαν αποχωρήσει από τον χώρο, όπως ακριβώς «προβλέπεται».

Οι περιορισμοί του κορoνοϊού σήμαιναν ότι οι πελάτες του μαγαζιού δεν είχαν τη δυνατότητα να το διασκεδάσουν όπως θα ήθελαν και όποτε κάποιος επιχειρούσε να σηκωθεί για να χορέψει, οι σερβιτόροι φρόντιζαν να τον επαναφέρουν στην… τάξη!

Ωστόσο, για κάποιους αυτά τα μέτρα και οι περιορισμοί δεν ήταν δυνατό να ισχύσουν και αναφερόμαστε σε λουόμενους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία της Ραψάνης για βραδινό μπάνιο. Πελάτες αίνονται να απολαμβάνουν τη συναυλία εξίσου -ίσως και… περισσότερο- από τους πελάτες του «Yalos», αφού έχουν τη δυνατότητα να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ακόμα και μέσα στη θάλασσα.

Πηγή: kavalapost.gr