Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

"Κατοικίδια Εν Δράσει": Ενα φεστιβάλ-γιορτή για τα ζώα συντροφιάς



Με μια πληθώρα εκδηλώσεων, διαγωνισμών και επιδείξεων, το φεστιβάλ θεσμός για τα ζώα συντροφιάς και ιδανικό για όλη την οικογένεια, «Κατοικίδια Εν Δράσει», επιστρέφει το τριήμερο 14 με 16 Οκτωβρίου.

Ο χώρος του «Metropolitan Expo» έκτασης 12.500 τ.μ. (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»), στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή, θα χωριστεί σε ζώνες ενδιαφέροντος στις οποίες θα φιλοξενηθούν διαγωνισμοί, δραστηριότητες ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης και ενημέρωσης, καθώς και προϊόντα και προβολή υπηρεσιών για ζώα συντροφιάς. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα πραγματοποιηθούν:

  • Το «International Dog Festival - Athens 2016», με τη συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανώσει τριπλή διεθνή έκθεση σκύλων
  • Τριπλή διεθνής έκθεση γάτας, με τη συνεργασία του Ομίλου Felina Greece
  • Το «International Rat & Rabbit Festival 2016», με τη συνεργασία του ομίλου τρωκτικών και λαγόμορφων, ο οποίος θα διοργανώσει διεθνή έκθεση για πρώτη φορά
  • Η «Groom Expo», με σεμινάρια καλλωπισμού και διαγωνισμός grooming για επαγγελματίες
  • Ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός Δίσκων Ανατολικής Μεσογείου σε συνεργασία με τον Νιντάλ Ρέζεκ υπό την αιγίδα του Discus Club Greece. Για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα αποτελέσει τμήμα του European Master Discus Competition. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και ο 2ος Διαγωνισμός Βιοτοπικού Ενυδρείου.
  • Τέλος, θα υπάρξει μια ζώνη με πολύχρωμα πτηνά συντροφιάς κάθε είδους σε συνεργασία με ομίλους πτηνών της Αττικής.
  • Σε ειδική ενότητα θα παρουσιαστεί η δράση ζωοφιλικών σωματείων/οργανώσεων.

Αξίζει να αναφερθεί πως και φέτος το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην υπεύθυνη ιδιοκτησία των ζώων συντροφιάς και η είσοδος σε αυτό είναι ελεύθερη για όλους.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 12:00 - 20:00
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 10:00 - 21:00
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 10:00 - 20:00