Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κάρπαθος: Στο σκαμνί για τον βιασμό της 24χρονης αρραβωνιαστικιάς του



Για τον βιασμό της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια, θα καθίσει στο εδώλιο ένας 30χρονος από την Κάρπαθο, που αναμένεται να δικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης έπειτα από την καταγγελία που έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου σε βάρος του νεαρού η 24χρονη τότε δασκάλα, στις 11 Μαρτίου 2012.

Τίποτα δεν προμήνυε την κατάληξη που θα είχε ο έρωτας του ζευγαριού, το οποίο μάλιστα ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ξαφνικά, και για λόγους που προφανώς γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, η κοπέλα αποφάσισε να ζητήσει από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν.

Οπως κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς, όταν εκείνος άκουσε την απόφασή της δεν τη δέχτηκε εύκολα, με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν. Στο τέλος, όμως, φέρεται ότι συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερωτικά για μία τελευταία... αποχαιρετιστήρια φορά! Συγκεκριμένα, της ζήτησε να περάσουν μια νύχτα οργίων, για να έχουν να θυμούνται ο ένας τον άλλον!

Η νεαρή δασκάλα τον άκουγε εξοργισμένη, μη μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά της και, όπως υποστηρίζει, αρνήθηκε. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της, εκείνος την ακινητοποίησε και την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της. Ωστόσο, ο 30χρονος, από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως είναι αθώος και πως όσα του καταλογίζει η πρώην σύντροφός του έχουν σκοπό να τον εκδικηθεί, ενώ και ο ίδιος έχει ήδη κινηθεί δικαστικά εναντίον της. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», μετά την απολογία του ο νεαρός είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.