Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κατηγορούμενος



Ποινή κάθειρξης 6 ετών σε τραυματιοφορέα για βιασμό δικαστή

Πρόκειται για την δίκη που εκδικαζόταν από τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας, με κατηγορούμενους έναν 35χρονο αστυνομικό και δύο συνομήλικους φίλους του, έναν τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και τον υπεύθυνο ενός μπαρ στο Γκάζι οι οποίοι κατηγορούνταν για τον βιασμό 44χρονης Δικαστικής Λειτουργού, πρώην Ανακρίτρια και νυν Δικαστής Εφέτης στην Αθήνα.



Η εξαφάνιση του κατηγορούμενου της Siemens

Έσπασε το βραχιολάκι «εντοπισμού» του ο Γάλλος και κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ζήμενς Ζαν Κλώντ Όσβαλντ, μετά την επιστροφή του από την δίκη στο Εφετείο.

Ο Όσβαλντ βγήκε εκτός φυλακής, με τον περιοριστικό όρο να φοράει βραχιολάκι, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών από τον Νοέμβριο του 2016.



Γαλλία: Ο Σαρκοζί οδεύει προς το εδώλιο του κατηγορουμένου

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί έχασε μια πρώτη προσφυγή ώστε να μην δικαστεί με τις κατηγορίες της αθέμιτης άσκησης επιρροής και της διαφθοράς και πρέπει τώρα να περιμένει την εκδίκαση μιας δεύτερης προσφυγής προτού μάθει αν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού.



Λεβέντης σε Κοτζιά: Προσέξτε γιατί αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος

Αυστήρη προειδοποίση προς την κυβέρνηση να μην υπογράψει την συμφωνία με την ΠΓΔΜ απήυθυνε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λέβέντης. 

Απευθυνόμενος στον υπουργό Εξωτερικών είπε χαρακτηριστικά: 

Προσέξτε γιατί αύριο μπορεί να είστε κατηγορούμενος.



Βόλος: Στο εδώλιο ο 36χρονος που μαχαίρωσε 46 φορές τον εργοδότη του

Αναβίωσαν χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας εικόνες φρίκης από το στυγερό έγκλημα που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016 στον Αλμυρό με θύμα τον άτυχο 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, ο οποίος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο διαμέρισμά του.



Νεκρός ο κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου που ήπιε δηλητήριο

Νεκρός είναι πλέον ο ένας από τους κατηγορούμενους για εγκλήματα πολέμου στην Πρώην Γιουγκοσλαβία, ο οποίος δικαζόταν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.