Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καλάβρυτα: Απεγκλωβίστηκαν μαθητές από ταξί που «κόλλησε» σε πλημμυρισμένο δρόμο



Δύο μαθητές και ένας οδηγός ταξί που τους μετέφερε, κινδύνευσαν στην περιοχή των Καλαβρύτων, όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λόγω πλημμύρας.

Όμως, με την επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Ειδικότερα, όπως περιέγραψε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων, αντιπύραρχος, Χαράλαμπος Γιαννάκης, τα δύο παιδιά, μία μαθήτρια της δευτέρας δημοτικού και ο αδελφός της, ένας μαθητής της δευτέρας λυκείου, επέστρεφαν με το ταξί από τα σχολεία τους στα Καλάβρυτα, στο σπίτι τους στην κοινότητα Σιγούνι.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου προς το Σιγούνι, συνεχίζει ο Χαράλαμπος Γιαννάκης, ο δρόμος είχε πλημμυρίσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης και ο οδηγός του ταξί ακινητοποίησε άμεσα το όχημα και ειδοποίησε την πυροσβεστική. «Πηγαίνοντας προς το σημείο που είχε ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο, συναντήσαμε σφοδρή χιονόπτωση, αλλά τελικά καταφέραμε να φθάσουμε έγκαιρα στο σημείο». Αμέσως μετά, συνεχίζει, «πήραμε τα δύο παιδιά και τα μεταφέραμε στο σπίτι τους».