Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Έκλαιγε όλο το βράδυ ο Ρουμάνος που έχασε παιδί και σύζυγο



Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική όπου τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεκάδες τραυματίστηκαν ενώ οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Οι 6 από τους 7 νεκρούς είναι τουρίστες ενώ δυστυχώς ανάμεσα τους είναι και 2 παιδιά.

Το ένα παιδί με καταγωγή από τη Ρουμανία ήταν μόλις 8 χρονών και βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μητέρα του σε ταβέρνα στη Νέα Πλάγια. Ο πατέρας της οικογένειας ήταν επίσης στην ταβέρνα όταν χτύπησε η κακοκαιρία την Χαλκιδική και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σύμφωνα με το τοπικό GrTimes.gr η κατάσταση της υγείας του ίδιου είναι καλή, ωστόσο, είναι συντετριμμένος. Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στον ιστότοπο πώς την ώρα που συνέβαινε η τραγωδία και έχανε την οικογένειά του εκείνος ήταν δίπλα τους, χωρίς όμως να καταφέρει δυστυχώς να τους σώσει.

Την ίδια ώρα, η κ. Μαναρίδου Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της - τραυματία από την κακοκαιρία - στο νοσοκομείο, περιγράφει: «Μένουμε στην Ποτίδαια, άρχισε ένα αεράκι και ο σύζυγος πήγε να δει τα φυτά. Αφού τα τακτοποίησε και επέστρεφε μέσα στο σπίτι, πιάνει ένας δυνατός αέρας. Ο αέρας παρέσυρε τη σιδερένια πόρτα και τον χτύπησε στο γοφό. Φώναξα τους γείτονες να με βοηθήσουν να τον βάλουμε στο σπίτι και να τον φέρουμε στο νοσοκομείο».

 Η ίδια ανέφερε για τον Ρουμάνο τουρίστα που έχασε τη γυναίκα του και το παιδί του στα Νέα Πλάγια πως όλο το βράδυ έκλαιγε.