Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

νεκρό



Εύβοια: Βρήκαν πνιγμένο το μωράκι τους μέσα στα νερά που μπήκαν σπίτι

Συγκλονίζει η είδηση του πνιγμένου βρέφους στην Εύβοια από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 4 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η οικογένεια είχε πάει στα Πολιτικά Ευβοίας για διακοπές. Το σπίτι που έμεναν πλημμύρισε όπως και ολόκληρη η περιοχή.



Τραγωδία στη Λέσβο! Φορτηγό πάτησε 5χρονο αγοράκι! Ξεψύχησε το προσφυγόπουλο…

Συνέβη το μεσημέρι, στη Μόρια...

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Αιγαίου, ένα αγοράκι 5 χρονών από το Αφγανιστάν, βρήκε το θάνατο όταν το πάτησε φορτηγό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγοράκι έπαιζε και ήταν μέσα σε χαρτοκιβώτιο…



Θλιψη: 6χρονο παιδί ανάμεσα στους νεκρούς της επίθεσης στην Καλιφόρνια!

Ο Στίβεν είναι ένα από τα τρία θύματα της επίθεσης από έναν ή δυο ενόπλους στο φεστιβάλ Gilroy Garlic που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.



Σκύλος ζει δίπλα στο εικόνισμα του νεκρού αφεντικού του

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στη Ναύπακτο και όχι μόνο, η πίστη και η αγάπη ενός σκύλου στο αφεντικό του. Το σκυλάκι ζει εδώ και περίπου δυο χρόνια δίπλα από το εικόνισμα του νεκρού αφεντικού του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, ο σκύλος μένει στο σημείο που στις 09 Νοεμβρίου 2017 έχασε τη ζωή του ο 40χρονος ιδιοκτήτης του.



Κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Έκλαιγε όλο το βράδυ ο Ρουμάνος που έχασε παιδί και σύζυγο

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική όπου τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεκάδες τραυματίστηκαν ενώ οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Οι 6 από τους 7 νεκρούς είναι τουρίστες ενώ δυστυχώς ανάμεσα τους είναι και 2 παιδιά.



Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Τραυματίας σε τροχαίο ο πατέρας του νεκρού βρέφους!

Πήγαινε στο νοσοκομείο για το παιδί του και τράκαρε! Μόλις τον είχαν πληροφορήσει ότι το μωρό είχε "σβήσει". Ο άνθρωπος έφτασε σε κατάσταση σοκ στα επείγοντα. Έρευνα για το θάνατο του άτυχου βρέφους