Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Καιρός: Ποιες περιοχές θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες



 Ο Σάκης Αρναούτογλου μας δείχνει ποιές περιοχές θα πληγούν από τη σφοδρή κακοκαιρία, ενώ οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις πους τις επόμενες ώρες.

Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες στις μετακινήσεις, καθώς η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα θα είναι σφοδρή. Καιρός για… δυο (έρχεται και η Ημέρα των Ερωτευμένων γαρ), με τσουχτερό κρύο, χιόνια και πολύ θυελλώδεις ανέμους. Η νέα κακοκαιρία ονομάστηκε «Χιόνη» και ετοιμάζεται να πλήξει όλη τη χώρα τις επόμενες ώρες και μέχρι την Παρασκευή (16.02.2019) σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δείτε τις περιοχές όπου αναμένεται να σημειωθούν δυνατές βροχές σε συνδυασμό με σφοδρούς κατά διαστήματα ανέμους κατά τη διάρκεια της Τετάρτης! Στα ορεινά και ημιορεινά της νοτιας-νοτιοανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και το βράδυ της κεντροανατολικής Πελοποννησου και χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο τα 200-400 μέτρα) …»

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και τον χάρτη με τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία.