Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ηράκλειο: Ανήλικοι έκλεβαν ρούχα από κατάστημα



Μπορεί οι τρεις φίλοι να είναι μόλις 13 ετών αλλά συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν τα ρούχα που δοκίμαζαν ως πελάτες, από τους υπαλλήλους ενός εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Οι τρεις ανήλικοι παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Στη συνέχεια έφτασαν και οι γονείς τους, που επίσης συνελήφθησαν με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας τους και παραπέμφθηκαν μαζί με τους γιους τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

*** Την ίδια τύχη είχε ένας ανήλικος που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, επειδή έκλεψε ένα ποδήλατο από την αποθήκη ενός καταστήματος στην Καλαμάτα μαζί με άλλα δυο άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ο πιτσιρίκος οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όπου οι αστυνομικοί προσήγαν και τον 44χρονο πατέρα του στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.