Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ρουχα



Φωτιά στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια – «Κάηκε το βεστιάριό μας με όλη τη δουλειά 15 ετών»

«Κάηκε το βεστιάριό μας με όλη τη δουλειά 15 ετών», είπε ο Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά που ξέσπασε στο ατελιέ του.

Στις πρώτες δηλώσεις μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Περικλή Κονδυλάτο, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο σχεδιαστής μόδας είπε ότι δεν κάηκε όλο το ατελιέ, αλλά δύο δωμάτια.



Ρούχα: Οι χρωματικοί συνδυασμοί που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ

Ένα από τα προβλήματα που έχουμε κάθε ημέρα είναι τα ρούχα που πρέπει να φορέσουμε και οι πιθανοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε.



Η «συγγνώμη» των Zara μετά το μποϊκοτάζ εξαιτίας της τελευταίας καμπάνιας – «Λέτε ψέματα, όλα ήταν σκόπιμα»

Τις τελευταίες ημέρες τα καταστήματα Zara έχουν έρθει αντιμέτωπα με ένα τεράστιο κύμα οργής εξαιτίας της τελευταίας τους καμπάνιας. Στις φωτογραφίες της καμπάνιας τα μοντέλα πόζαραν μπροστά από κούκλες τυλιγμένες με λευκά σεντόνια, οι μορφές των οποίων θύμιζαν τα πτώματα των Παλαιστινίων.



10 λάθη που κάνουμε όλοι στην μπουγάδα

Το πλύσιμο των ρούχων, το άπλωμα και το σιδέρωμα είναι από τις αναγκαίες δουλειές του νοικοκυριού που- δυστυχώς- γίνονται σε καθημερινή βάση, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια. Ίσως πιστεύετε ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, πλέον κάνετε τα πάντα σωστά και έχετε μάθει όλα τα κόλπα για πεντακάθαρη μπουγάδα, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.



Θεσσαλονίκη: Ξεπέρασαν τους 400 τόνους τα μεταχειρισμένα ρούχα που συγκεντρώθηκαν στους ειδικούς κάδους

Τους 400 τόνους ξεπέρασαν τα μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια, τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσα σε διάστημα ενός χρόνου στους ειδικούς, μεταλλικούς κάδους ανακύκλωσης, που είναι τοποθετημένοι σε όλες τις συνοικίες του δήμου Θεσσαλονίκης.



4 απλοί τρόποι για να εξαφανίσεις την κόλλα από τα ρούχα

Οι λεκέδες από κόλλα δεν είναι η πιο συνηθισμένη απειλή που μας έρχεται στο μυαλό, όταν αναφερόμαστε γενικά σε λεκέδες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Πρόκειται για μια κατηγορία λεκέδων που αντιμετωπίζουμε, κυρίως, όταν κάνουμε χειροτεχνίες.