Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2018 - Γιάννα Τερζή: «Σας ντρεπόμουν μετά τον ημιτελικό! Δεν μπορούσα να σας αντικρίσω»



Μετά το τέλος του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2018, η Γιάννα Τερζή που ατύχησε και δεν μπόρεσε να περάσει με το «Όνειρο μου» στον τελικό του διαγωνισμού το Σάββατο, δεν θέλησε να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους. Ήταν πολύ στενοχωρημένη και δακρυσμένη.

Ο δημοσιογράφος του Star Γιάννης Πουλόπουλος που καλύπτει από τη Λισαβόνα όσα γίνονται στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, αποκάλυψε στην ανταπόκριση του, το πρωί της Παρασκευής 11/5/2018, στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, για ποιον λόγο η Γιάννα Τερζή δεν έκανε δηλώσεις.

«Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή αυτή. Αμέσως μετά τη συνέντευξη που μου παραχώρησε η Γιάννα, με έπιασε και μου είπε “θέλω να σου πω κάτι”. Εγώ της είπα ότι σοκαριστήκαμε όταν “σε είδαμε να μη θέλεις να μιλήσεις και εγώ σου φώναξα και σου είπα ότι μας έκανε περήφανους”. Και μου είπε “είχα ένα πολύ μεγάλο φορτίο στην πλάτη μου. Ήθελα τόσο πολύ για την Ελλάδα να περάσει στον τελικό και να κερδίσει που δεν μπορούσα να σας αντικρίσω στα μάτια. Σας ντρεπόμουν”.

Και της λέω “τι είναι αυτό που λες; Να ντραπείς εσύ εμάς; Πήγες επάνω και έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό. Έπρεπε να μη σου περάσει καθόλου από το μυαλό αυτό το πράγμα”. Μου λέει “η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή, δεν ήθελα να σας αντικρίσω, να σας δω κατάματα”. Αυτό δείχνει και τι μεγαλείο ψυχής διαθέτει», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, σύμφωνα με τοzappit.gr.

Η Γιάννα Τερζή που στο μεταξύ γύρισε Ελλάδα από την Λισαβόνα το πρωί της Παρασκευής, είπε ότι η μόνη καλλιτέχνιδα που πραγματικά της συμπαραστάθηκε ήταν η τραγουδίστρια των Equinox της Βουλγαρίας, η οποία έβαλε κι αυτή τα κλάματα για τον αποκλεισμό της Ελληνικής συμμετοχής. Η Βουλγαρία με το «Bones» να θυμίσουμε πως πέρασε στον τελικό.