Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Eurovision 2018



Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2018 - Γιάννα Τερζή: «Σας ντρεπόμουν μετά τον ημιτελικό! Δεν μπορούσα να σας αντικρίσω»

Μετά το τέλος του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2018, η Γιάννα Τερζή που ατύχησε και δεν μπόρεσε να περάσει με το «Όνειρο μου» στον τελικό του διαγωνισμού το Σάββατο, δεν θέλησε να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους. Ήταν πολύ στενοχωρημένη και δακρυσμένη.



Eurovision: Αποκλείστηκε η Ελλάδα -Στον τελικό η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα

Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα και το "Ονειρο μου" της Γιάννας Τερζή να περάσει στον τελικό της Eurovision, σε αντίθεση με την Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί την Κύπρο και το Σάββατο θα ερμηνεύσει το Fuego στον μεγάλο τελικό.

Οι 10 χώρες που περνούν στον τελικό είναι με τυχαία σειρά:



Δείτε live Eurovision: Έτοιμες να ριχτούν στην μάχη Γ. Τερζή και Ελ. Φουρέιρα

Μετά από μια λιτή εισαγωγή, χωρίς πολλά πολλά, οι τέσσερις παρουσιάστριες μας πέρασαν κατευθείαν στο διαγωνιστικό κομμάτι. Το Αζερμπαϊτζάν ανοίγει τον διαγωνισμός με την Aisel και το X My Heart. Και αν σας θυμίζει κάτι είναι γιατί πίσω κρύβονται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.



Eurovision: Δείτε το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής

Το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision οπτικοποιήθηκε. Η Γιάννα Τερζή και το "Όνειρό μου", ένα κομμάτι που για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μόνο με ελληνικό στίχο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής στην Λισαβόνα.



Eurovision 2018: Αυτοί έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό

Οι πρώτες υποψηφιότητες από την Ελλάδα, για την επερχόμενη 63η Eurovision στη Πορτογαλία, έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα...