Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η έκκλησή για αίμα από την Έρρικα Μπρεζεράκου - Τι αποκάλυψε ο θεράπων γιατρός της



Στο νοσοκομείο ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία έχει ξεπεράσει πλέον το αρχικό μεγάλο σοκ και είναι πολύ καλά από άποψη ψυχολογίας.

 

«Πονάω, αλλά εντάξει, θα περάσει και αυτό! Έχω νομίζω αποφύγει τα χειρότερα γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο και τώρα περιμένουμε να δούμε λίγο του πώς θα ανταποκριθεί το χέρι» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από το νοσοκομείο στο κεντρικό δελτίο του Mega για την κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της από την Κύθνο προς την Αθήνα και το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση αίματος για την οποία θα ήταν χρήσιμη κάθε προσφορά εθελοντών αιμοδοτών.

«Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι… Τώρα θα κάνω… Θα μου δώσουν δύο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσοι τη βοήθησαν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

«Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν super puma, με πήγαν στο… δηλαδή, κατευθείαν στο ΕΚΑΒ, ήρθα πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» είπε με ευγνωμοσύνη η πρώην αθλήτρια.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τα δάχτυλα της Έρρικας Πρεζεράκου. Ο θεράπων γιατρός της Σαράντης Σπυρίδωνος, δήλωσε για το περιστατικό: «Ήταν ξεκολλημένα όλα. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν. Θα έχουν αίσθηση και κίνηση».

Ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέλης περιέγραψε από την πλευρά του πώς συνέβη το ατύχημα: «Η κοπέλα έχασε την ισορροπία της από το σκάφος με αποτέλεσμα να ακουμπήσει το χέρι στην προπέλα (δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό) του σκάφους και να έχει αυτό το ατύχημα. Γιατί όταν με ειδοποίησαν εγώ εκείνο που κοίταξα ήταν να βρω τους γιατρούς πρώτα και μετά ειδοποιήθηκε το ελικόπτερο για να γίνει η αεροδιακομιδή».