Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΚΑΤ



Η έκκλησή για αίμα από την Έρρικα Μπρεζεράκου - Τι αποκάλυψε ο θεράπων γιατρός της

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία έχει ξεπεράσει πλέον το αρχικό μεγάλο σοκ και είναι πολύ καλά από άποψη ψυχολογίας.



Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Πρεζεράκου

Σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο υπεβλήθη η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, που το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της ακρωτηριάσει δυο δάχτυλα από το δεξί της χέρι και να μεταφερθεί επειγόντως στο ΚΑΤ.



Τραγωδία στο ΚΑΤ: 55χρονη έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο

Τραγική κατάληξη είχε τη Δευτέρα η επίσκεψη μιας 55χρονης στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, στο πλαίσιο παρακολούθησης ορθοπαιδικού τραύματος που είχε στο άνω άκρο.

Η ασθενής, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο του κτηρίου.



Δίπλα στον εγκαυματία εθελοντή πυροσβέστη στο ΚΑΤ, βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του Υπ. Υγείας

Στο ΚΑΤ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών Υγείας κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο οποίος έσπευσε να επισκεφθεί τον εθελοντή πυροσβέστη που υπέστη εγκαύματα στα άνω και κάτω άκρα, κατά τη διάρκεια της μάχης με τις φλόγες στην Εύβοια.



Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 15χρονος που τραυματίστηκε σε μηχανή του κιμά

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ διακομίστηκε εσπευσμένα ο 15χρονος από χωριό του Πύργου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ χρησιμοποιούσε μηχανή του κιμά σε κρεοπωλείο.

 

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο νεαρός αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο ΚΑΤ.



Φωτιά στο Μάτι: 98 οι νεκροί – Κατέληξε εγκαυματίας στο ΚΑΤ

Τους 98 έφτασαν πλέον οι νεκροί από τη φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι. Το πρωί της Πέμπτης (30.08.2018) έγινε γνωστό ότι υπέκυψε στα εγκαύματά της 83χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στις 05:00 τα ξημερώματα.