Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η εικόνα του Αγγελίδη μέσα στην εντατική....



Το ότι περνούν οι μέρες και η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη δεν χειροτερεύει είναι κάτι θετικό. Γιατί οι ελπίδες δεν πεθαίνουν.

Ωστόσο όπως σας έγραψα από την αρχή δεν είναι απλά τα πράγματα αφού τα τραύματα στο κεφάλι είναι σοβαρά. Παίζει ρόλο πως θα αντιδράσει οργανισμός του, υπάρχει μηχανική υποστήριξη αλλά όχι όλο το 24ωρο. Σε ότι αφορά την επικοινωνία του με το περιβάλλον, μερικές φορές αντιδρά στις κινησεις των γιατρών ή των πολύ κοντινών του ανθρώπων.

Τι κάνει; ΌΧΙ δεν κάνει αστεία όπως γράφτηκε και δεν χορεύει ζεϊμπέκικο. Αυτά είναι βλακείες. Ο άνθρωπος απλά μπορεί να κάνει ένα νεύμα με τα μάτια και να τους δείξει ότι κάτι αντιλαμβάνεται. Όμως αυτό απέχει πολύ για το αν έχει πλήρη συνείδηση. Στην εντατική θα μείνει πολύ καιρό ακόμα και οι γιατροί θα κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να τον κάνουν να επανέλθει.

Δεν είναι μόνο το θέμα της επικοινωνίας αλλά και της κίνησης. Και αυτό θέλει πολύ, μα πολύ δρόμο. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε το γεγονός πως η υποχώρηση των αιματωμάτων και των τραυμάτων είναι ενθαρρυντικά σε ότι αφορά τον κίνδυνο της ζωής του που οι γιατροί υποστηρίζουν πως τον έχει ξεπεράσει.

Πηγή κειμένου: 

nassos blog