Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 -

Χρυσόγονος για Κασσελάκη: Είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια υποπερίπτωση τραμπισμούΚατά του Στέφανου Κασσελάκη στράφηκε μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος, αποκαλώντας τον «Μαυρογιαλούρο του 2024». «Ο κασσελακισμός είναι μια υποπερίπτωση τραμπισμού» επεσήμανε.

«Θεωρητικά εμφανίζεται ως αρχηγός αριστερού κόματος – ο ίδιος λέει ότι θα καλύψει άνετα και την κεντροαριστερά – φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή Μαυρογιαλούρου. Ένας Μαυρογιαλούρος του 2024. Υπόσχεται τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρει καν τι υπόσχεται. Υπόσχεται ότι θα αυξήσει τις δαπάνες για την υγεία στο 5% του ΑΕΠ ενώ τώρα είναι στο 5,8% και άλλα διάφορα» υπογράμμισε σε συνέντευξή του στον Real FM.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση εξουσίας με πολιτικά χαρακτηριστικά, είναι κασσελακισμός, μια ακατάσχετη δημαγωγία» είπε ο Κώστας Χρυσόγονος.

«Εάν είναι στη δεύτερη θέση των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με ποσοστά της ΝΔ κοντά στο 33% του 2019 και με τον ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε στο 15%, το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές του 2027 θα είναι στην πραγματικότητα μονότρεμα. Θα είναι προδιαγεγραμμένη η εκ νέου επικράτηση της ΝΔ» δήλωσε κλείνοντας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.