Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Χατζηδάκης: Ο ερχομός του πρώτου του μωρού και οι 25 ώρες τοκετού



Το καλοκαίρι έκανε το γάμο του στην Κέα και τώρα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή και τον λίγων ημερών γιο του. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη που έγινε πατέρας λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είναι στα καλύτερά του.

Σύμφωνα με την Real Life, ο τοκετός της γυναίκας του Κωστή Χατζηδάκη διήρκεσε 25 ώρες: “Η κυρία Χατζηδάκη ως γιατρός είχε εκφράσει την επιθυμία της να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Ο σύζυγός της ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος που έζησε όλη τη διαδικασία. Ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του θα μείνει η στιγμή που έκοψε τον ομφάλιο λώρο”, αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του.

Όσο για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό, ο γνωστός πολιτικός φαίνεται να λέει:“Είμαι συγκινημένος που έγινα πατέρας”.

Ο ίδιος μάλιστα, την ημέρα της ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό έφυγε εσπευσμένα παό τη Βουλή για να βρεθεί κοντά στην σύζυγό του, ενώ μόλις γεννήθηκε ο γιος του έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: “Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση!Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου”.