Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΠΡΩΤΟ



Δείτε το πρώτο γκολ του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Ο Πορτογάλος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Γιουβέντους, έστω και σε φιλική αναμέτρηση με τη δεύτερη ομάδα

Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στο φιλικό της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους με προφανή σκοπό να δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε δράση.

Και εκείνος δεν τους απογοήτευσε, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τα μπιανκονέρι.



Πρεμιέρα για το πρώτο ηλεκτρικό τρένο στο δρομολόγιο Πειραιάς - Λιανοκλάδι

Μία από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού σιδηροδρόμου έλαβε χώρα σήμερα καθώς το πρώτο ηλεκτρικό τρένο πραγματοποίησε το δρομολόγιο Πειραιάς - Λιανοκλάδι.



Ποιο είναι το πρώτο ελληνικό νησί που λέει «όχι» στο πλαστικό καλαμάκι;

Η Σίκινος είναι το πρώτο ελληνικό  νησί που λέει "όχι" στο πλαστικό καλαμάκι!



Από σπάνια έκδοση του πρώτου Συντάγματος μέχρι αυτόγραφο του Τσιτσάνη

Έντονο ενδιαφέρον και πολλά «χτυπήματα» πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της δημοπρασίας περισσότερων από 570 σπάνιων βιβλίων, εγγράφων, χειρογράφων, φωτογραφιών και χαρακτικών της ανοιξιάτικης δημοπρασίας του οίκου «Βέργος» που ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα.



Μάχη για μια θέση στην κορυφή: Πρώτο το Survivor

Μοναδικές μάχες δίνονται καθημερινά στην prime time ζώνη. ΣΚΑΪ, Star, Alpha και ANT1 φαίνεται πως ξεχωρίζουν με τα ποσοστά τηλεθεάσης, που σημειώνουν και όχι άδικα καθώς έχουν ιδιαίτερα φανατικό κοινό σε όλες τις ηλικίες.



Δεν φαντάζεστε το πρώτο δώρο που έλαβε η Meghan Markle ως μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Η 36χρονη αμερικανίδα μνηστή του πρίγκιπα της Ουαλίας Harry μπορεί να μην είναι ακόμη επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά το κοινό αυτό δώρο, προς την ίδια και τον μνηστήρα της, ήταν ένα από τα εκατοντάδες επίσημα δώρα που έλαβαν οι γαλαζοαίματοι της Βρετανίας κατά τη διάρκεια του 2017, σύμφωνα με τον κατάλογο με τα δώρα που δίνεται στη δημοσιότητα κάθε χρόνο από τα Ανάκτορα