Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας λόγω της κακοκαιρίας (Φωτό)



Το απόλυτο χάος επικρατεί αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας λόγω της κακοκαιρίας, που συνεχίζεται μεν, με μικρότερη ένταση δε. 

Κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας είναι μπλοκαρισμένες με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βρίσκονται ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους και τα νεύρα όπως είναι φυσικό να είναι τεντωμένα. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία στις 08.00 το πρωί στο οδικό δίκτυο της Αττικής παραμένουν κλειστοί για τη κυκλοφορία των οχημάτων:

1) Η Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από το 5χλμ ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

2) Κόμβος Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα

3) Οδός Κολοκοτρώνη ο.α. 64 περιοχής Αγίου Δημητρίου λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Δημήτριο.

Στον Κηφισό, με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση και στην άνοδο και στην κάθοδο. Αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφ. Κηφισίας και στην κάθοδο της Λεωφ. Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού.

Προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφ. Κατεχάκη στο ρεύμα προς Λεωφ. Κηφισίας από το ύψος της Αττικής Οδού. Καθυστερήσεις στην άνοδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, την άνοδο της Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και την οδό Ηλιουπόλεως.

Τέλος αυξημένη κίνηση και στη Λεωφ.Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου. Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία και στην άνοδο της Λεωφ. Συγγρού.

Δείτε φωτογραφίες: