Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 4. Δεκεμβρίου 2021

Για… μονταζιέρα μιλά ο Κουβέλης, μετά την προκλητική δήλωση για τους νεκρούς και τα μνημόνιαΜία μέρα μετά την προκλητική δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Φώτη Κουβέλη ο οποίος δήλωνε  ότι αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές ωστόσο, αυτό δεν ακυρώνει την επιτυχία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου, ήρθε σήμερα να μιλήσει για την … «τέχνη της μονταζιέρας και για διαστρέβλωση της αλήθειας»..

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τα όσα είπε χθες, Τετάρτη στην ΕΡΤ ο κ. Κουβέλης αποδίδει τον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκαν οι δηλώσεις του σε «σκόπιμη διαστρέβλωση».

«Η  σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα  συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας»» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΑΝΥΕΘΑ με τον κ.  Κουβέλη – όπως μαρτυρά η ανακοίνωση – να βλέπει από πίσω τη ΝΔ και κάποιους «συνοδοιπόρους» οι οποίοι – όπως λέει – επιχειρούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση.

Αντί να επιχειρήσει να εξηγήσει την περίφημη δήλωσή του επανέρχεται στο γνωστό αφήγημα της κυβέρνησης που βγάζει από τα συρτάρια της με κάθε ευκαιρία: «Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Έχοντας προφανώς ως πρότυπο τον πρωθυπουργό ο οποίος έριξε ένα μεγάλο μέρος των ευθυνών για την τραγωδία στην άναρχη δόμηση , σημείωσε ότι «οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί   των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο».