Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γεωργιάδης σε Βέττα: Παίρνουν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πιο συχνά και από το τρόλεϊ



Σε υψηλούς τόνους έγινε σήμερα το πρωί η συζήτηση μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα, στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Όσοι είναι με τον Τσίπρα αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της Ελλάδας», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και έδειχνε τον Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, στην οποία απεικονίζεται να κρατά με το ένα χέρι την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και με το δεξί κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση που υποδηλώνει κάποιου είδους επιδοκιμασία.

Απευθυνόμενος στον κ. Βέττα, υπενθύμισε ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πουλούσε την πρώτη εβδομάδα διακυβέρνησης. Και από εκεί που θα πουλούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, τώρα το παίρνουν συχνότερα από ότι το τρόλεϊ για να πάνε Αθήνα - Πατήσια.

«Εσείς είστε αντιπρόεδρος της ΝΔ που θέλει να πάρει την κυβέρνηση της χώρας; Αυτά τα λέει η θεία μου στο χωριό. Πρωινό κουτσομπολιό;», ανταπάντησε ο κ. Βέττας.