Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τρολει



Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ πραγματοποίησαν το πρωί οι εργαζόμενοι ενώ έχουν κηρύξει και νέα από τις 9 μμ έως τη λήξη.

Κανονικά κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.



Τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα τρόλεϊ την Τετάρτη

Σε στάση εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, από τις 10 π.μ έως τις 2μ.μ προχωρούν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα αιτήματα είναι η άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και η αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσληφθέντων εργαζομένων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ

Αποσύρονται από την κυκλοφορία σταδιακά όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.
Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρξαν προβλήματα σε αρκετές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ με αποτέλεσμα να σταματούν την κυκλοφορίας τους.



Προσλήψεις 609 υπαλλήλων σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Στη Διαύγεια αναρτήθηκαν οι προκηρύξεις για 609 συνολικά προσλήψεις προσωπικού σε ΟΣΥ (Λεωφορεία – Τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ).



Στάση εργασίας στα τρόλεϊ στις 12 Δεκεμβρίου

Τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11 το πρωί και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί μετά τις 4 το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης.
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 από τις 12:00 έως τις 15:00.



Έπεσε κολόνα πάνω σε τρόλεϊ στην Ομόνια

Συναγερμός στην Ομόνοια καθώς κολόνα έπεσε πάνω σε τρόλεϊ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση της κολόνας δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ το τρόλεϊ εκκενώθηκε αμέσως, Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στο σημείο, όπου έπεσε η κολόνα.