Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη κυβέρνηση



Στο Βήμα FM  σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου.

«Ο ίδιος ο Ομπάμα ήταν πολιτικός αντίπαλος, άρα υπό την έννοια αυτή δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί, ποια δέσμευση μπορεί να αναλάβει ο Ομπάμα έναντι της Ελλάδας ή της Ευρώπης», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Για την απομάκρυνση Φίλη από την κυβέρνηση, παρατήρησε: «Θεωρώ θετικό ότι έφυγε ο κ. Φίλης, χαίρομαι, ως δεξιός που έφυγε ο κ. Φίλης, είναι ιδεολογικός και πολιτικός μου αντίπαλος ο κ. Φίλης και χαίρομαι που ο κ. Τσίπρας, έκανε αυτό που ήθελα εγώ. Όμως αντιλαμβάνομαι ότι για τους Αριστερούς, αυτό είναι μια τεράστια ιδεολογική ήττα, κολοσσιαίος εξευτελισμός για άλλη μια φορά της Αριστεράς».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας: «Εγώ πιστεύω θα την έχουμε στην επόμενη Βουλή, θα είναι στην επόμενη Βουλή. Δεν τελείωσε η καριέρα της κ. Κωνσταντοπούλου. Αδυνατώ αν πιστέψω ότι όλο το αντιμνημονιακό ρεύμα, δεν θα βρει τρόπο έκφρασης, η κ. Κωνσταντοπούλου, ξέρετε πόση διαφωνία έχω στις ιδέες της, είναι συνεπής σε αυτά που λεει, σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους, που για χάριν των ιδεών τους, μπορεί να αφήνουν καρέκλες, όπως έκανε η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Λαφαζάνης».