Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κωνσταντοπούλου



Χαμός με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια του Βόλου – Μήνυσε την πρόεδρο

Ένταση επικράτησε σήμερα στα δικαστήρια του Βόλου με αφορμή την δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου, για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου το 2017.



Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τις φήμες περί χωρισμού: «Κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

Στις φήμες γύρω από τα σύννεφα στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε με έμμεσο τρόπο μέσα από stories στο Instagram ο Διαμαντής Καραναστάσης.



Κωνσταντοπούλου: «Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την Ελευθερία που κατέκτησαν οι πρόγονοί μας»

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου σε γραπτή δήλωσή της για τη σημερινή μέρα τόνισε ότι «έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την Ελευθερία που κατέκτησαν οι πρόγονοί μας με αίμα και θυσίες».



Εξεταστική για τα Τέμπη: Καθυστέρηση της έναρξης της συνεδρίαση λόγω της παρουσίας της Ζ.Κωνσταντοπούλου

Πριν από την έναρξη των σημερινών εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, σημειώθηκε ένταση αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εισήλθε στην αίθουσα, παρά το γεγονός ότι είχε αποβληθεί.



Υπερψηφίστηκε η εξαίρεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την Εξεταστική για τα Τέμπη

Την εξαίρεση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, από την εξεταστική επιτροπή για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών», στη βάση σχετικής γνωμοδότησης του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, αποφάσισαν τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής. Υπέρ της εξαίρεσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ τα υπόλοιπα μέλη της εξεταστική



Ένταση στην εξεταστική μεταξύ Ζ.Κωνσταντοπούλου και Δ.Μαρκόπουλου: «Αφήστε το μπούλινγκ και τις χειρονομίες» – «Εδώ υπάρχουν κανόνες»

Με καβγά ξεκίνησε πριν από λίγο η πρώτη επί της ουσίας συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών, με αφορμή την παρουσία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου στις εργασίες της.