Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Γάμος στην Τζια για την οικογένεια Μητσοτάκη - Ποιοι έδωσαν το παρών



Χαρές είχε χθες η οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς ένας μέλος της παντρευτηκε.

Συγκεκριμένα, η κόρη της αδελφής του πρωθυπουργού, Κατερίνας, η Μαρίκα Δημητριάδου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

 Ο γάµος τελέστηκε στην Τζια, και φυσικά έδωσαν το "παρών" αρκετά µέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, στην ευτυχισµένη στιγµή της εγγονής του αείµνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία φέρει και το όνοµα της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μία φωτογραφία από το μυστήριο, με το ζευγάρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο σήμερα! Σας αγαπάμε όλοι πολύ!".

Γάμος στην Τζια για την οικογένεια Μητσοτάκη - Ποιοι έδωσαν το παρών [εικόνες]

Eπιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο, όπου βλέπουμε τη στιγμή που η νύφη πηγαίνει προς την εκκλησία, στα γραφικά σοκάκια της Τζιας, συνοδευόμενη από νησιώτικες μουσικές.

"Ωραία που είναι η νύφη μας... που φτάνει στην εκκλησία! Να ζήσετε Στέφανε και Μαρίκα!!!", έγραψε η κ. Μπακογιάννη στην ανάρτησή της.

Αλλά και η Σία Κοσιώνη πόζαρε μαζί με τον πεθερό της, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο.

ΚΟΣΙΩΝΗ
ΚΟΣΙΩΝΗ
Και δεύτερος γάμος από το περιβάλλον Μητσοτάκη στη Τζια

Αυτός όμως δεν ήταν ο μοναδικός γάμος στο υπέροχο κυκλαδίτικο νησί για το περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανεβούν μέσα στο καλοκαίρι και δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, και συγκεκριμένα η διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κύρα Κάπη και ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου τύπου, Χρήστος Ζωγράφος.

Οι δύο νέοι ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν από το καλοκαίρι του 2019, όταν και έγινε κυβέρνηση η ΝΔ και ξεκίνησαν να συνεργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο αγαπημένο του νησί, τη Τζιά.

ΚΥΡΑ ΚΑΠΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

πηγη thetoc.gr