Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Φθιώτιδα: Βουτιά θανάτου για οικογένεια στον γκρεμό (Φωτό)



Νεκρός ο πατέρας, σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα, σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη της οικογένειας - Έπεσε από τη γέφυρα στον γκρεμό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στο 2ο χλμ Αμφίκλειας - Τιθορέας, όταν το Suzuki Jimny της οικογένειας έπεσε σε χείμαρρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 51χρονος οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ακριβώς πάνω σε μια γέφυρα. Το αυτοκίνητο που είχε μαζί του και τρέιλερ με ένα σκύλο, έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια στην άκρη του χειμάρρου. 

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπό βροχή, ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού της τριμελούς οικογένειας.

Μετά από αρκετή ώρα ολοκληρώθηκε η δύσκολη επιχείρηση. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον 51χρονο οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τις δυο γυναίκες, μάνα και κόρη, οι οποίες αρχικά διακομίστηκαν στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη μητέρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η 17χρονη κόρη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το Λαμπραντόρ της οικογένειας, που ήταν στο τρέιλερ, δεν τραυματίστηκε και το παρέλαβαν συγγενείς ή φίλοι της οικογένειας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι από την Μάνδρα Αττικής.

Δείτε πως έγινε το αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον γκρεμό.