Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

βουτια



Πρωτοχρονιά 2019: Ολλανδοί βούτηξαν στην παγωμένη θάλασσα για να υποδεχθούν το νέο έτος

Πάνω από 10.000 Ολλανδοί τήρησαν το έθιμο βουτώντας στη θάλασσα που είχε θερμοκρασία μόλις 7 βαθμούς!

Χιλιάδες Ολλανδοί αψήφησαν το πολικό ψύχος και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Βόρειας Θάλασσας για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους.



Έκανε βουτιά στα λιμανάκια και βρήκε όπλο

Άνδρας εντόπισε ένα υποπολυβόλο όπλο (χωρίς γεμιστήρα και φυσίγγια) το πρωί του Σαββάτου (03.11.2018) σε βάθος περίπου δώδεκα μέτρων και σε απόσταση περίπου τριών μέτρων από την ακτή στα λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.



Τρομακτικό αυτό που έγινε στην Πάρο: Έτρωγαν και είδαν ένα αυτοκίνητο να βουτά στη θάλασσα

Έκπληκτοι έμειναν οι περαστικοί και οι θαμώνες εστιατορίου το απόγευμα της Πέμπτης στο λιμανάκι της Αλυκής στην Πάρο. 

Αρχικά οι πάντες «πάγωσαν» βλέποντας ένα αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα καθώς δεν γνώριζαν εάν υπήρχε κάποιος μέσα σε αυτό, σύμφωνα με το cyclades24.gr.   



Βουτιά του Βitcoin κάτω από τα 6.000 δολ.

Σε νέο κλοιό πιέσεων έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα το Βitcoin. To κορυφαίο, βάσει αξίας, κρυπτονόμισμα στον κόσμο, είδε την τιμή του να κάνει «βουτιά» κάτω από τα 6.000 δολάρια την Τρίτη.  



Βούτηξε και πήγε στο νοσοκομείο

Μια παράτολμη βουτιά από βράχια στην παραλία «Σεϊτάν λιμάνια» στο Ακρωτήρι Χανίων έγινε η αιτία να τραυματιστεί ένας τουρίστας.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να μεταφερθεί ο τραυματίας στον δρόμο και να τον παραλάβει ασθενοφόρο.



Βουτιά και... 20ευρο: Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις παραλίες της Αττικής

Μια απολαυστική βουτιά στις παραλίες της Αττικής έχει το κόστος της,  αφού θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δροσιστούμε.

Όταν μάλιστα ειναι και Σαββατοκύριακο και η ζήτηση μεγαλύτερη, καθώς ο  κόσμος ειναι περισσότερος, η ανάσα δροσιά θα μας στοιχίσει κάτι παραπάνω.

Μια τετραμελής οικογένεια θα πρέπει: