Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εξιχνιάστηκε και δεύτερη κλοπή σε όχημα λουόμενου



Οι δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 55 χρόνων που είχαν ταυτοποιηθεί για την κλοπή ενός πορτοφολιού από το εσωτερικό ενός σταθμευμένου οχήματος την περασμένη Κυριακή, φαίνεται πως είχαν κάνει σύστημα τις κλοπές από τα αυτοκίνητα λουόμενων που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Θεσπρωτίας.

Στην πορεία της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, προέκυψε ότι είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλη μια παρόμοια κλοπή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε μια άλλη παραλία της Πλαταριάς. Τότε, είχαν απασφαλίσει με ένα αυτοσχέδιο άγκιστρο την πόρτα ενός ακόμη οχήματος και είχαν αρπάξει από μέσα μία τσάντα και ένα πορτοφόλι. Για τη νέα υπόθεση σχηματίστηκε σε βάρος τους συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. 

Ωστόσο, η μεθοδολογία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για “επαγγελματίες” του είδους και συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως την δράση τους. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος και ο 33χρονος δεν έχουν συλληφθεί ελλείψει αυτοφώρου και παραμένουν ελεύθεροι.