Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

εξιχνιαστηκε



Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 36χρονου που είχε βρεθεί νεκρός στο δρόμο στα Σπάτα

Μυστήρια παρέμενε μέχρι χθες το περιστατικό ενός 36χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από πυροβόλο όπλο στις 4 Μαρτίου σε δρόμο στα Σπάτα. 

Δράστες είναι τρείς αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.



Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου Σύρου στο hotspot

Τη δολοφονία του 31χρονου Σύρου στο hotspot στη Μαλακάσα εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές.

Συνέλαβαν 11 άτομα για συμμετοχή στη συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του Σύρου και αναζητούν κι έναν 25χρονο, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. 



Εξιχνιάστηκε και δεύτερη κλοπή σε όχημα λουόμενου

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 55 χρόνων που είχαν ταυτοποιηθεί για την κλοπή ενός πορτοφολιού από το εσωτερικό ενός σταθμευμένου οχήματος την περασμένη Κυριακή, φαίνεται πως είχαν κάνει σύστημα τις κλοπές από τα αυτοκίνητα λουόμενων που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Θεσπρωτίας.

 

Ηράκλειο: Μετά απο 3,5 χρόνια εξιχνιάστηκε ληστεία

Τριάμισι χρόνια μετά κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη να εξιχνιάσουν υπόθεση ληστείας και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η ληστεία είχε γίνει λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 4ης Φεβρουαρίου το 2013 εις βάρος ενός 60χρονου άνδρα σε σπίτι στην περιοχή του Γαζίου.



Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 27χρονου στην Καλλιθέα

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 27χρονου Σύρου, στις 31 Ιανουαρίου 2014 στην Καλλιθέα, έφτασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.