Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

όχημα



Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – 41χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, χτύπησε οδηγό μοτοσικλέτας και τον σκότωσε

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 52χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου στη συμβολή του 33ου χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας – Κουφαλίων.



Έκλεψαν όχημα στο Βόλο, το εγκατέλειψαν στη Λαμία και πήγαν Πειραιά

Στα χέρια στον αρχών βρίσκονται τρεις από τους πέντε ανήλικους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, που αναζητούνταν το τελευταίο διάστημα.



Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Καλογρέζα: Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Σε κεντρικό σημείο στην Καλογρέζα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ΙΧ αναποδογύρισε μπροστά στα τρομαγμένα μάτια δεκάδων περαστικών ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο οδηγός. Το περίεργο και φυσικά επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Βυζαντίου στην Καλογρέζα. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο οδηγός του ΙΧ έχασε, εντελώς, τον έλεγχο και… ήρθανε τα πάνω – κάτω.

 

Απίστευτο: Τούρκος οδηγούσε με την κόρη του δεμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου! - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν ο οδηγός και οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου σε δρόμο της επαρχίας Τσάνκιρι, κοντά στην Κασταμονή του Πόντου. Όπως αποκάλυψε η Hürriyet, μια κοπέλα ήταν δεμένη στο πίσω μέρος ενός προπορευόμενου οχήματος (τύπου βαν), κι ενώ αυτό ήταν εν κινήσει σε μια επαρχιακή οδό!



Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη φωτιά που ξέσπασε σε όχημα που βρισκόταν εν κινήσει στην Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο από την φωτιά που άρπαξε ένα όχημα που βρισκόταν εν κινήσει  στην περιοχή κοντά στο εμπορικό κέντρο Cosmos στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών χθες  νωρίς το απόγευμα.

Να υπενθυμίσουμε πως για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός