Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 -

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία άνδρα από το Μπαγκλαντές - Τον στραγγάλισαν με τη ζώνη τουΣτην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας ενός άνδρα από το Μπαγκλαντές, προχώρησε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας τρεις ομοεθνείς τους, μετά από εκτενή έρευνα και εξέταση όλων των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί.

Το άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στις 11 Αυγούστου, με θύμα έναν 47χρονο άνδρα από το Μπανγκλαντές, τον οποίο οι τρεις ομοεθνείς του στραγγάλισαν με τη ζώνη του παντελονιού του.

Ο άνδρας είχε βρεθεί στο ημιώροφο του καταστήματος που διατηρούσε, έχοντας τα χέρια και τα πόδια δεμένα, ενώ στο λαιμό του ήταν περασμένη σφικτά η ζώνη του παντελονιού του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του προήλθε τόσο από τον στραγγαλισμό, όσο και από το τραύμα με μαχαίρι που έφερε στο σώμα του, το οποίο είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια.

Οι δράστες ήταν ηλικίας 26, 28 και 30 ετών και το κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Οι δύο από τους τρεις είχαν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για ληστεία.