Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Εκτακτες διακοπές υδροδότησης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης



Σε εξέλιξη είναι έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Δημητρίου 169 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΥΑΘ. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι - σύμφωνα με τους τεχνικούς της εταιρείας - στις 3 το μεσημέρι.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης είναι σε εξέλιξη στην οδό Σολωμού Διονυσίου 36 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στον δήμο Νεάπολης - Συκεών. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης στις 13.30.

Επίσης, έκτακτη διακοπή νερού είναι σε εξέλιξη στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από την οδό Αγ. Αθανασίου 43 και όλες τις παρακείμενες οδούς.

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκαν οι διακοπές της υδροδότησης που σημειώθηκαν νωρίτερα σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης που περικλείεται από τις οδούς Μιχαλα Δημητρίου/Χαλκοκονδύλη/Μπαρκοπούλου/ Σκάλτσα και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στο Ωραιόκαστρο, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς  Βασιλέως Κωνσταντίνου/Ι.Καποδίστρια και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, καθώς και στην οδό Κατσαντώνη 2 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.