Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έκοψαν κλήση σε νεκροφόρα που περίμενε να παραλάβει το νεκρό!



Ποικίλα σχόλια στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη έχει προκαλέσει η απόφαση της Τροχαίας να κόψει κλήση ακόμα και σε μια νεκροφόρα που ήταν παράνομα παρκαρισμένη...

Ωστόσο, το όχημα βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση – προκειμένου να παραλάβει φέρετρο και να ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις για να μεταφέρει την σορό στο Ηράκλειο.

Τότε ο τροχονόμος που διαπίστωσε πως το όχημα ήταν παράνομα παρκαρισμένο, βεβαίωσε κλήση στον οδηγό και αφαίρεσε την πινακίδα του οχήματος και όπως είναι φυσικό προκάλεσε την αντίδραση τόσο του οδηγού όσο και παρευρισκομένων πολιτών που διαμαρτύρονταν κάνοντας λόγο για ιεροσυλία. Ο ίδιος ο οδηγός μίλησε για πρωτοφανές γεγονός.


Ωστόσο, από την πλευρά της Τροχαίας διευκρινίστηκε πως δεν βεβαιώθηκε πρόστιμο για τη στάθμευση, αλλά για άλλες παραβάσεις. Για το γεγονός ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα, ενώ στην πίσω πλευρά αντί για πινακίδα με κανονικούς αριθμούς, έφερε το όνομα του γραφείου τελετών.