Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκλογές 2019: Χάθηκαν 83 σφραγίδες δικαστών στο δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη



Αναστάτωση προκλήθηκε στον δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές, καθώς έκαναν «φτερά» 83 σφραγίδες δικαστικών αντιπροσώπων.

Αρκετοί από τους υποψήφιους δημάρχους εξέφρασαν φόβους για τη διασφάλιση του εκλογικού αποτελέσματος, εξαιτίας της απώλειας των σφραγίδων των δικαστικών αντιπροσώπων.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου καταγγελία για το γεγονός υποψήφιοι δήμαρχοι. Το γεγονός τις απώλειας των σφραγίδων επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα voria ο γενικός γραμματέας του δήμου Παύλου Μελά, Κίμωνας Σαραφίδης, ο οποίος ανέφερε ότι οι σφραγίδες έχουν αντικατασταθεί.

Όμως, οι υποψήφιοι εξέφρασαν φόβους ότι άλλες 83 σφραγίδες βρίσκονται στα χέρια αγνώστων και μπορεί να χρησιμοποιηθούν κατά την εκλογική διαδικασία.

Σε κάποιους από τους δικαστικούς αντιπροσώπους που πήγαν να παραλάβουν το εκλογικό υλικό είπαν ότι οι σφραγίδες δεν είχαν πάει ακόμη και ότι θα τους παραδίδονταν το Σάββατο, όπως και έγινε, χωρίς όμως να τους ενημερώσουν για την απώλεια. Οι 83 σφραγίδες αντιστοιχούν περίπου στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων του δήμου Παύλου Μελά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.