Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Εισβολή της Γεωργιανής μαφίας σε σπίτι στη Βούλα



Σε πονοκέφαλο έχουν εξελιχθεί για την Ασφάλεια οι οικιακές βοηθοί που έχουν στρατολογηθεί από την Γεωργιανή Μαφία των ληστών, καθώς πλέον λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος ανοίγοντας οι ίδιες την πόρτα ευκατάστατων πολιτών στους κακοποιούς.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή τις Βούλας με θύμα μια 50χρονη επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι ληστές γνώριζαν την ύπαρξη χρηματοκιβωτίων στην πολυτελή μονοκατοικία, μια πληροφορία που τους είχε δώσει η στρατολογημένη από την Γεωργιανή Μαφία οικιακή βοηθός.

Μάλιστα κατάφεραν να αρπάξουν 200.000 ευρώ σε μετρητά.

Το απόγευμα τις Τετάρτης η 40χρονη επιχειρηματίας βρίσκονταν στο σπίτι της μαζί με την οικιακή βοηθό η οποία ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε το βραδινό.

Οι τρεις κακοποιοί βρήκαν την κεντρική πόρτα ανοιχτή, όπως ακριβώς είχαν συμφωνήσει με την οικιακή βοηθό.

Αμέσως εισέβαλαν στο εσωτερικό τις μονοκατοικίας, αιφνιδίασαν την 40χρονη ιδιοκτήτρια και αφού την έδεσαν στο καναπέ, τις πήραν τα κλειδιά από τα τρία χρηματοκιβώτια που είχε στην τσέπη της.

Με απειλές και άσκηση βίας εξανάγκασαν την έντρομη γυναίκα να τους αποκαλύψει τους συνδυασμούς, με αποτέλεσμα να αρπάξουν από τα χρηματοκιβώτια το ποσό των 200.000 Ευρώ.

Στην συνέχεια τόσο οι τρεις ληστές, όσο και η οικιακή βοηθός έσπευσαν να εξαφανιστούν. Πλέον η Ασφάλεια αναζητά την οικιακή βοηθό, προκειμένου να καταλήξουν μέσω αυτής στους φυσικούς δράστες τις ληστείας.

Οι Γεωργιανοί διαρρήκτες λειτουργούν στα πρότυπα τις Μαφίας, με ιεραρχία στην οργάνωση, αλλά και στρατολογήσει πληροφοριοδοτών στην πλειοψηφία τους συμπατριώτισσες τους που εργάζονται ως οικιακές βοηθοί, ακόμα και ως αποκλειστικές Νοσοκόμες.