Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

βουλα



Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί και Γραμματικό που προκλήθηκαν από πτώση κεραυνών.

Υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί και Γραμματικό Αττικής μετά από πτώση κεραυνών.



Βούλα - Επίθεση σε ομάδα ΔΙΑΣ με έναν τραυματία

Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Βούλα. Τους πλησίασαν και δέχτηκαν μπουνιές! Ένας αστυνομικός τραυματίας και συλλήψεις

 

Επίθεση δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Βούλα από νεαρούς, με τον έναν μάλιστα από αυτούς να τραυματίζεται ελαφρά.



Κουκουλοφόροι σε έπαυλη μεγαλοεπιχειρηματία στη Βούλα

Την έπαυλη ενός μεγαλοεπιχειρηματία στη Βούλα, έβαλαν «στο μάτι» τέσσερις κουκουλοφόροι.

 



Βούλα: Εισβολή κουκουλοφόρων σε βίλα γνωστού επιχειρηματία

Κινηματογραφική εισβολή κουκουλοφόρων σε βίλα γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που ζει μόνιμα στην Ελβετία. Οι τέσσερις ληστές «απήγαγαν» από τον κεντρικό δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και αφού την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στη βίλα, έφυγαν με λεία 4.000 ευρώ σε μετρητά και δύο ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari.



Συμβόλαιο θανάτου εκτελούσε ο δολοφόνος του επιχειρηματία στη Βούλα

Πληρωμένος δολοφόνος, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου είναι, σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας, ο 31χρονος Βούλγαρος δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ως συνεργός ο 35χρονος αδελφός του.



Εκτέλεσαν ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, σύζυγο γνωστού μοντέλου στη Βούλα

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Πανόραμα Βούλας. Το θύμα ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Τα δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο πατέρας τους δολοφονήθηκε.