Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Εισβολή με ρόπαλα στην πρεμιέρα κλαμπ στην Καλαμάτα



Λαχτάρησαν για τα καλά όσοι ετοίμαζαν τα εγκαίνια ενός νυχτερινού κέντρου στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ξαφνικά έγινε στόχος επίθεσης από μια ομάδα αγνώστων που που φορούσαν μαύρες κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, με τα οποία άρχισαν να προκαλούν ζημιές σε όλο τον χώρο!

Η εισβολή των αγνώστων κράτησε μερικά δευτερόλεπτα και οι φθορές που προκλήθηκαν στο κλαμπ το οποίο έκανε επίσημη καλοκαιρινή έναρξη ήταν περιορισμένες, αλλά οι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά ένα άτομο που επιχείρησε να τους εμποδίσει. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, πριν φτάσουν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα περιπολικά.

Η επίθεση ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στους εργαζόμενους, αλλά η πρεμιέρα λειτουργίας του μαγαζιού έγινε κανονικά την Κυριακή χωρίς απρόοπτα. Η Ασφάλεια Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν μέλη σπείρας «νονών» που θέλησαν να εκφοβίσουν τους ιδιοκτήτες του κέντρου για να πληρώσουν για την παροχή «προστασίας».