Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ρόπαλα



Σχηματάρι- Ληστεία με ρόπαλα και λοστούς σε βενζινάδικο

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου γύρω στις 22:15 σε πρατήριο βενζίνης της Εθνικής Οδού.

Η ληστεία έγινε στο 65ο χμ. Αθηνών – Λαμίας στο σταθμό του Olympus Plaza στο Σχηματάρι και στο ρεύμα προς Λαμία.



Ιρακινό Κουρδιστάν: Εισέβαλαν με ρόπαλα στο κοινοβούλιο

Διαδηλωτές, ορισμένοι εξ αυτών κρατώντας ρόπαλα, έκαναν έφοδο στο κτίριο του κοινοβουλίου του Ιρακινού Κουρδιστάν στο Αρμπίλ σήμερα, διατυπώνοντας την οργή τους για την απόφαση του Μασούντ Μπαρζανί να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της περιοχής, έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες.



Εισβολή με ρόπαλα στην πρεμιέρα κλαμπ στην Καλαμάτα

Λαχτάρησαν για τα καλά όσοι ετοίμαζαν τα εγκαίνια ενός νυχτερινού κέντρου στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ξαφνικά έγινε στόχος επίθεσης από μια ομάδα αγνώστων που που φορούσαν μαύρες κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, με τα οποία άρχισαν να προκαλούν ζημιές σε όλο τον χώρο!



Με βαριοπούλες και ρόπαλα έσπασαν τα ακυρωτικά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό και με βαριοπούλες και ρόπαλα έσπασε ακυρωτικά μηχανήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα πλησίασε τον φύλακα του σταθμού ζητώντας του να μην αντιδράσει ενώ η ομάδα, των περίπου 15 ατόμων, έσπαγε τα ακυρωτικά.



Γερμανία: Σχεδίαζαν «κόλαση» ενόψει της G20 - Μολότοφ και ρόπαλα στο Αμβούργο

Η γερμανική αστυνομία κατάσχεσε μαχαίρια, ρόπαλα του μπέιζμπολ και πιθανούς αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς από διάφορες τοποθεσίες, εντός και γύρω από το Αμβούργο.



Ένταση στον Βόλο - Με ρόπαλα στα χέρια φυγαδεύτηκαν Ηλιόπουλος και Κασιδιάρης - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Astra», κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.