Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εγκλημα στο Βόλο: Βρέθηκε νεκρός σε μια αποθήκη, φιμωμένος και δεμένος



Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο το έγκλημα με θύμα έναν 92χρονο. Ο υπερήλικας βρέθηκε νεκρός σε μια αποθήκη, φιμωμένος και δεμένος. Τον 92χρονο βρήκε ο εγγονός του μετά από ειδοποίηση που είχε από γείτονες που άκουγαν τα βογγητά του.

Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανακατεμένο. Ο εγγονός βρήκε τον παππού του ανάσκελα φιμωμένο και δεμένο σε ένα αποθηκάκι πολύ μικρό που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού, στην αυλή.

Σοκαρισμένος, ειδοποίησε άμεσα το ασθενοφόρο ενώ στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που απέκλεισαν το χώρο.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο 92χρονος δεν φέρει εμφανείς κακώσεις και χτυπήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του οφείλεται από αυτά, ενώ οι συγγενείς ανέφεραν ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι δράστες εκτιμάται ότι τον απείλησαν στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανώς μαχαίρι, καθώς ο 92χρονος φέρει στην πλάτη του επιφανειακές αμιχές.

Η σορός του θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο ηλικιωμένος κατάγονταν από την Τσαγκαράδα Πηλίου αλλά διέμενε σε μια μονοκατοικία στον Βόλο.

Η γυναίκα του είχε πεθάνει πριν από μόλις 40 ημέρες, ενώ ο γιος του είχε σκοτωθεί πριν από 20χρονια, όπως αναφέρει το  mycitynet.gr.

Μάλιστα ο 92χρονος είχε τοποθετήσει σιδεριές και κάγκελα στα παράθυρα του σπιτιού του, καθώς είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον κλέψουν.