Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο 34χρονος που σκότωσε τον 41χρονο επιχειρηματία στον Βόλο



Το δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 34χρονος που το περασμένο Σάββατο δολοφόνησε τον 41χρονο επιχειρηματία στον Βόλο για τα μάτια της συντρόφου του.

Σύμφωνα με το «magnesianews.gr«, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, οδηγήθηκε  στα Δικαστήρια συνοδευόμενος από τη σύντροφό του με το μωρό τους και τη μητέρα του και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία που διήρκεσε για αρκετές ώρες, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Συνήγορο υπεράσπισης όρισε το Δικαστήριο, καθώς ο συνήγορος που είχε αρχικά επιλέξει ο 34χρονος, αποχώρησε από την υπόθεση. Ο Απόστολος  Ρηγόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του αποδέχτηκε την πράξη του από την κατάθεσή του στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε θέση άμυνας, καθώς τρομοκρατήθηκε όταν το θύμα τράβηξε μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον του.

Μάλιστα παραδέχτηκε και τη συγκάλυψη, όταν έβαλε το μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος στο χέρι του θύματος, όπως και το ότι ο ίδιος και η μητέρα του έπλυναν την αυλή του σπιτιού τους από τα αίματα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Αυγούστου, όταν το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγαν σε σπίτι οδό Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με αρχική με χτύπημα στο κεφάλι με τούβλο και στη συνέχεια των μαχαίρωσε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε χώρο πρασίνου ακριβώς απέναντι από το σπίτι που έγινε η δολοφονία.